Utstillingsåpning torsdag 12.4 kl 19

Blue Notations - Carl Martin Hansen

12.4. - 10.5.2018


Carl Martin Hansen
 
Carl Martin Hansen (f. 1956) jobber med både 2- og 3- dimensjonale uttrykk, maleri/ tegning, skulptur og romlige installasjoner. Arbeidene synliggjør drømmer, indre bilder og impulser. Uttrykkene spenner til sammen opp et visuelt og tankemessig rom omkring den samme visjonen. Landskapet har vært en gjennomgående tråd gjennom hans kunstneriske produksjon, men også slektskapet til musikken og til kroppslige former kan spores i uttrykkene. Samtidig står verkene åpne, med mulighet for lesninger i helt andre retninger.

Utstillingen Blue Notations i Galleri Svalbard består av nye arbeider i både tegning, maleri og foto. Som ved hans forrige utstilling i 2015, Rock Stories, har tittelen har en dobbelt bunn i forhold til både musikk og landskap. Utstillingen skal skape en romlig og visuell opplevelse for publikum med åpenhet for egne tolkninger.

Hansen var i Ny-Ålesund i februar 2017 for å jobbe videre med sitt prosjekt, og gjennomførte da en rekke turer på egen hånd med overnattinger i området. Oppholdet i Ny-Ålesund har også resultert i et kunstbokprosjekt, og lanseringen skjer i galleriet under utstillingsåpningen. 

Utstillingsåpning torsdag 12. april, kl. 19. Utstillingen står til 10. mai 2018.

Velkommen!

Tips en venn Skriv ut